إسم الوصفه البرازق
مقدمه من روفيدا محمود
المقادير..
كوب ونصف دقيق
كوب إلا ربع سمنه سايحه
كوب إلا ربع سكر بودر
3معالق لبن بودر
ربع كوب زيت
ربع كوب ماء..رشة ملح
فانليا..ملعقه صغيره بيكينج بودر
* للوجه..
3كوب سمسم/ 1كوب سوداني مجروش أو فستق/ 2ملعقة شربات ثقيل / 2ملعقه عسل اسود
2ملعقة ماء..
* طريقة التحضير..
يخلط الدقيق مع السمنه والزيت ويبس باليد أو في الكبه ثم يوضع اللبن البودره والبيكينج بودر والفانليا ورشة الملح ويقلب.
يذوب نصف مقدار السكر البودر في ربع كوب الماء ويوضع علي الخليط السابق بالتدريج وتلم عجينه مثل عجينة الغريبه.
تدخل الثلاجه ربع ساعه.
تجهز خلطة الوجه..
يخلط السمسم والعسل والشربات ويقلب نضع عليه ملعقتين الماء ويقلب.
تشكل العجينه كور صغيره تغمس كل كوره في السوداني المجروش ثم في خلطة السمسم ويضغط عليها باليد وتساوي دائره وترص في صاج علي وقة ذبده وتدخل الفرن .وبالهنا والشفا
مديرة المجله شيف بوسي السيد
مقدمه من روفيدا محمود
المقادير..
كوب ونصف دقيق
كوب إلا ربع سمنه سايحه
كوب إلا ربع سكر بودر
3معالق لبن بودر
ربع كوب زيت
ربع كوب ماء..رشة ملح
فانليا..ملعقه صغيره بيكينج بودر
* للوجه..
3كوب سمسم/ 1كوب سوداني مجروش أو فستق/ 2ملعقة شربات ثقيل / 2ملعقه عسل اسود
2ملعقة ماء..
* طريقة التحضير..
يخلط الدقيق مع السمنه والزيت ويبس باليد أو في الكبه ثم يوضع اللبن البودره والبيكينج بودر والفانليا ورشة الملح ويقلب.
يذوب نصف مقدار السكر البودر في ربع كوب الماء ويوضع علي الخليط السابق بالتدريج وتلم عجينه مثل عجينة الغريبه.
تدخل الثلاجه ربع ساعه.
تجهز خلطة الوجه..
يخلط السمسم والعسل والشربات ويقلب نضع عليه ملعقتين الماء ويقلب.
تشكل العجينه كور صغيره تغمس كل كوره في السوداني المجروش ثم في خلطة السمسم ويضغط عليها باليد وتساوي دائره وترص في صاج علي وقة ذبده وتدخل الفرن .وبالهنا والشفا
مديرة المجله شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon