اسم الوصفة : صنية الكوسة بالفراخ
مقدمة من : الشيف أمنية مرجان
الكوسه بطريقة صحية بدون اي دهون وتنفع للدايت
مدة التحضير : 15 دقيقة
مدة الطهي : 30 دقيقة او حسب الفرن
المقادير
نصف كيلو كوسه
نصف كيلو طماطم
بصل
التوابل
كمون وفلفل اسود وملح وجنزبيل بودر
الطريقة
يقطع البصل قطع صغيرة ونضع عليه التوابل وتقلب مع البصل جيدا نقلبها بأيدينا عشان البصل يتشرب من التوابل وبعدين ناخد نصف كمية البصل ونتبل بيها الاوراك ونحشي تحت الجلد ثم نأخذ نصف كمية البصل الاخر ونقلب بيه الكوسة جيدا ثم نضع اوراك الفراخ علي الوجه ونضع فوقها عصير الطماطم ونضعها علي البوتجاز تأخذ غلوتين ثم تدخل الفرن وعند القرب من النضج نشغل الشوية تأخذ لون وبعد أخذ اللون المناسب تخرج وتقدم وبالهنا والشفا
ملحوظة :
.انا عملتها صحية ومحطتش فيها اي دهون نهااائي وطالع طعمها رووعه عشان الفراخ كمان مديها طعم انتوه لو عاوزين تحطوا زيت او سمنه عادي بس هي مش محتاجة
مقدمة من : الشيف أمنية مرجان
الكوسه بطريقة صحية بدون اي دهون وتنفع للدايت
مدة التحضير : 15 دقيقة
مدة الطهي : 30 دقيقة او حسب الفرن
المقادير
نصف كيلو كوسه
نصف كيلو طماطم
بصل
التوابل
كمون وفلفل اسود وملح وجنزبيل بودر
الطريقة
يقطع البصل قطع صغيرة ونضع عليه التوابل وتقلب مع البصل جيدا نقلبها بأيدينا عشان البصل يتشرب من التوابل وبعدين ناخد نصف كمية البصل ونتبل بيها الاوراك ونحشي تحت الجلد ثم نأخذ نصف كمية البصل الاخر ونقلب بيه الكوسة جيدا ثم نضع اوراك الفراخ علي الوجه ونضع فوقها عصير الطماطم ونضعها علي البوتجاز تأخذ غلوتين ثم تدخل الفرن وعند القرب من النضج نشغل الشوية تأخذ لون وبعد أخذ اللون المناسب تخرج وتقدم وبالهنا والشفا
ملحوظة :
.انا عملتها صحية ومحطتش فيها اي دهون نهااائي وطالع طعمها رووعه عشان الفراخ كمان مديها طعم انتوه لو عاوزين تحطوا زيت او سمنه عادي بس هي مش محتاجة
EmoticonEmoticon