الأربعاء، 28 سبتمبر 2016

كرواسون بالجبنه الرومي مقدمه من:-إيمان سعيد

كتب بوسى السيد
كرواسون بالجبنه الرومي مقدمه من:-إيمان سعيد مده التحضير:-15دقيقه مده الطهي:-20 دقيقه المكونات:
4 كوب دقيق 1/2 كوب زبده ملعقه خميره كبيره 2ملعقه سكر ملعقه بيكنج بودر صغيره رشه ملح بيضه ماء للعجن جبن رومي الطريقه:- 
تخلط جميع المكونات الجافه ثم نوضع الزبده والبيض ثم الماء تدريجيا للحصول علي العجينه تترك العجينه ساعه في ماء دافئ لتختمر بعد ان تختمر تفرد جزء من العجينه علي الرخامه علي شكل دائره وتقطع علي شكل مثلثات ثم ناخد المثلث وتوضع الجبنه الرومي علي قاعده المثلث ونلف العجينه وترص في الصينيه ونكرر حتي نهايه العجينه للوجه:- 
نحضر بيضه وعليها ملعقتين لبن وتدهن بيها الوجه وتترك 1/2 ساعه اخري لتختمر ثم توضع في الفرن علي درجه حراره200 وتترك لمده 15 دقيقه
مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon

:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:o
:>)
(o)
:p
:-?
(p)
:-s
8-)
:-t
:-b
b-(
(y)
x-)
(h)