كتب بوسى السيد
طاجن الخضار باللحم
مقدمة من الشيف هبة عادل
مدة التحضير: ساعة
مدة الطهى: ساعة
المقادير:
نصف كيلو لحمة مسلوقة ثلاثة ارباع سوا
بطاطس مقطعة
جزر حلقات
كوسة حلقات
بسلة مسلوقة نصف سلقة
بصل جوليان
ملعقة كبيرة زبدة او سمنة
2 ملعقة كبيرة صلصة
مرقه اللحمة
الطريقة:
نشوح البطاطس والكوسة والجزر والبصل فى مقلاه على النار بالسمنة او الزبدة حتي يأخذ لون تحمير بسيط ثم نضعه فى بايركس ونضع البسلة والصلصة وقليل من مرقه اللحمة ونضع اللحمة فى وسط الخضار وندخلها الفرن وبالهنا
مدير مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
طاجن الخضار باللحم
مقدمة من الشيف هبة عادل
مدة التحضير: ساعة
مدة الطهى: ساعة
المقادير:
نصف كيلو لحمة مسلوقة ثلاثة ارباع سوا
بطاطس مقطعة
جزر حلقات
كوسة حلقات
بسلة مسلوقة نصف سلقة
بصل جوليان
ملعقة كبيرة زبدة او سمنة
2 ملعقة كبيرة صلصة
مرقه اللحمة
الطريقة:
نشوح البطاطس والكوسة والجزر والبصل فى مقلاه على النار بالسمنة او الزبدة حتي يأخذ لون تحمير بسيط ثم نضعه فى بايركس ونضع البسلة والصلصة وقليل من مرقه اللحمة ونضع اللحمة فى وسط الخضار وندخلها الفرن وبالهنا
مدير مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon