مكرونة بالهوت دوج والكريمة
مقدمه من الشيف ريري كريم
مدة التحضير / 5دقائق
مدة الطهي / 15 دقيقة
المكونات...
كيس مكرونة 400جرام مسلوقة
هوت دوج
بصلة كبيرة مفرومة
3 وحدات طماطم مقطعة مربعات صغيرة
ملعقتين صلصة
كوب كريمة طبخ
زيتون شرايح
ربع كوب جبنة شيدر مبشورة
ربع كوب جبنة رومي مبشورة
ربع كوب جبنة موتزاريلا ويمكن الاستغناء عنها
ملح
فلفل اسمر
الطريقة
تحضر قدر علي النار وبه زيت ذرة ونضع الهودوج بعد تقطيعه حلقات ونحمره تحمير بسيط
نضيف البصل مع الهودوج ونقلبهم الي ان يصفر لونه ونضيف الملح والفلفل الاسمر
نضيف المكرونة المسلوقة ونقلبهم جيدا
نضيف الطماطم المقطعة ونقلب ونضيف ملعقة الصلصة وشرائح الزيتون ونقلبهم جيدا
نضيف االجبنة ونقلب كل المكونات مع بعضها
نضيف الكريمة اللباني وغلوة ونقفل النار وتقدم وعلي الوجه رشة جبنة رومي
وبالف هنا وشفا
مدير مجلة فلفل شطة شيف بوسي السيد
مقدمه من الشيف ريري كريم
مدة التحضير / 5دقائق
مدة الطهي / 15 دقيقة
المكونات...
كيس مكرونة 400جرام مسلوقة
هوت دوج
بصلة كبيرة مفرومة
3 وحدات طماطم مقطعة مربعات صغيرة
ملعقتين صلصة
كوب كريمة طبخ
زيتون شرايح
ربع كوب جبنة شيدر مبشورة
ربع كوب جبنة رومي مبشورة
ربع كوب جبنة موتزاريلا ويمكن الاستغناء عنها
ملح
فلفل اسمر
الطريقة
تحضر قدر علي النار وبه زيت ذرة ونضع الهودوج بعد تقطيعه حلقات ونحمره تحمير بسيط
نضيف البصل مع الهودوج ونقلبهم الي ان يصفر لونه ونضيف الملح والفلفل الاسمر
نضيف المكرونة المسلوقة ونقلبهم جيدا
نضيف الطماطم المقطعة ونقلب ونضيف ملعقة الصلصة وشرائح الزيتون ونقلبهم جيدا
نضيف االجبنة ونقلب كل المكونات مع بعضها
نضيف الكريمة اللباني وغلوة ونقفل النار وتقدم وعلي الوجه رشة جبنة رومي
وبالف هنا وشفا
مدير مجلة فلفل شطة شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon