الاثنين، 26 سبتمبر 2016

شيش طاوق مقدمه من ايه رجب

قدمي لاسرتك الشيش طاوق بطريقه سهله ومكونات بسيطه
مــده التحضيـــر: ساعتان
مـــــده الطهي: 12 دقيقه
المقاديــــر....

نصف كيلو وراك دجاج مخليه ومقطعه مكعبات كبيره
ملح
.فلفل
.ليمون.
بابريكا.
حبهان.
كاري.
بصل.
توم.
2 معلقه كاتشب
1 معلقة خل
.ونص كوب لبن رايت

للتزيين
مكعبات (فلفل الوان_طماطم _بصل )

الطريقـــــه
  • نغسل مكعبات الفراخ ونصفيها من المياه كويس
  • ونحط باقي المقادير في الكبه ونضربهم مع بعض
  • ونتبل فيهم قطع الفراخ لمده لا تقل عن ساعتين او اكتر عشان تأخد كل النكهات اللي في الخلطه
  • ونرصصها في االاسياخ مع قطع من الطماطم والبصل والفلفل الالوان وتشوي علي الجريلا او في الفرن
مدير مجلة فلفل شطة:الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon