الأحد، 4 سبتمبر 2016

بلح الشام مقدم من ياسمين فتحى

كتب بوسى السيد
بلح الشام
مقدم من ياسمين فتحى
المكونات
2 كوب دقيق 
3 بيض
2كوب ماء 
ملعقه فانليا 
نصف كوب سمن 
ملعقه صغيره سكر
 نصف ملعقه صغيره بيكنج بودر 
ملعقه كبييره نشا 
الطريقه 
يغلي الماء والسمن والسكر علي النار
 ثم يضاف الدقيق ويقلب معه البيكنج بودر والنشا بالتدريج علي المياه حتي تتكون عجينه 
ونستمر في التقليب دقيقيتين وترفع من علي النار حتي تبرد 
ويضاف اليها البيض والفانليا والخل 
تحمر في زيت بارد وغزير ويسقي بالسيرب
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon