كتب بوسى السيد
سمك بوري مشوي بالزيت والليمون
مقدم من شيماء حسن
مده التحضير: 10 دقائق
مده الطهي : 20 دقيقة
المقادير :
1 كيلو سمك بوري متنظف من الداخل جيداً
بصله صغيره مقطعة مكعبات صغيرة
1 فلفل حار أو بارد حسب الرغبة
1 طماطم مقطعة مكعبات صغيرة
ملح
فلفل اسود
كمون
ثوم جاف
بصل جاف
شطه هريسه حسب الرغبة
عصير ليمون
زيت
الومنيوم فويل
مقدم من شيماء حسن
مده التحضير: 10 دقائق
مده الطهي : 20 دقيقة
المقادير :
1 كيلو سمك بوري متنظف من الداخل جيداً
بصله صغيره مقطعة مكعبات صغيرة
1 فلفل حار أو بارد حسب الرغبة
1 طماطم مقطعة مكعبات صغيرة
ملح
فلفل اسود
كمون
ثوم جاف
بصل جاف
شطه هريسه حسب الرغبة
عصير ليمون
زيت
الومنيوم فويل
الطريقه:
يُتبل السمك بملح وفلفل وكمون وليمون وثوم جاف وبصل جاف
يُحشي السمك بخليط البصل والفلفل والطماطم من الداخل بعد تتبيلهم بملح وليمون
ندهن السمك بشطه الهريسه حسب الرغبه
نشعل شوايه الفرن ويتم وضع الفويل على صاج الفرن ووضع الصاج أسفل الشوايه مباشرةً
يدهن السمك بالزيت ويوضع على الصاج ويشوي لمده 10 دقائق لكل وجه أو حتى تمام النضج
بعد تمام النضج نضع السمك في الفويل ويرش بخليط من الملح والكمون والشطه وعصير الليمون وقطرات من الزيت ويغطي لمده 15 دقيقة ويقدم بالهناء والشفاء
مدير مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
يُتبل السمك بملح وفلفل وكمون وليمون وثوم جاف وبصل جاف
يُحشي السمك بخليط البصل والفلفل والطماطم من الداخل بعد تتبيلهم بملح وليمون
ندهن السمك بشطه الهريسه حسب الرغبه
نشعل شوايه الفرن ويتم وضع الفويل على صاج الفرن ووضع الصاج أسفل الشوايه مباشرةً
يدهن السمك بالزيت ويوضع على الصاج ويشوي لمده 10 دقائق لكل وجه أو حتى تمام النضج
بعد تمام النضج نضع السمك في الفويل ويرش بخليط من الملح والكمون والشطه وعصير الليمون وقطرات من الزيت ويغطي لمده 15 دقيقة ويقدم بالهناء والشفاء
مدير مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon