الأحد، 4 سبتمبر 2016

الحواوشى مقدم من الشيف تهانى البشبيشى

كتب بوسى السيد
الحواوشي 
مقدم من الشيف تهاني البشبيشي 
مدة التحضير 10دقائق 
مدة الطهي 30 دقيقه 
المقادير 
كيلو الاربع لحمه 
ربع كيلو ليه 
4 بصله كبيره 
2 فلفل رومى او حار حسب الرغبه 
فلفل اسود 
ملح 
ملعقه صغيره قرفه 
ملعقه صغيره جوزة الطيب مطحونه 
ربطة بقدونس مقطعه صغير 
خبز بلدى ويفضل الاسمر
الطريقه
تفرم اللحمه مع الليه وتوضع كل البهارات فى الكبه 
يتم الفرم وبعدذلك يوضع البقدونس على الخليط
يتم حشو الخبز وتوضع ف الفرن حتى النضج 
وتقدم 
مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon