كتب بوسى السيد
الحواوشي
مقدم من الشيف تهاني البشبيشي
مدة التحضير 10دقائق
مدة الطهي 30 دقيقه
المقادير
كيلو الاربع لحمه
ربع كيلو ليه
4 بصله كبيره
2 فلفل رومى او حار حسب الرغبه
فلفل اسود
ملح
ملعقه صغيره قرفه
ملعقه صغيره جوزة الطيب مطحونه
ربطة بقدونس مقطعه صغير
خبز بلدى ويفضل الاسمر
مقدم من الشيف تهاني البشبيشي
مدة التحضير 10دقائق
مدة الطهي 30 دقيقه
المقادير
كيلو الاربع لحمه
ربع كيلو ليه
4 بصله كبيره
2 فلفل رومى او حار حسب الرغبه
فلفل اسود
ملح
ملعقه صغيره قرفه
ملعقه صغيره جوزة الطيب مطحونه
ربطة بقدونس مقطعه صغير
خبز بلدى ويفضل الاسمر
الطريقه
تفرم اللحمه مع الليه وتوضع كل البهارات فى الكبه
تفرم اللحمه مع الليه وتوضع كل البهارات فى الكبه
يتم الفرم وبعدذلك يوضع البقدونس على الخليط
يتم حشو الخبز وتوضع ف الفرن حتى النضج
وتقدم
مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon