الاثنين، 5 سبتمبر 2016

كبده بالبصل وفلفل الالوان بطريقه بسيطه مقدم من الشيف حبيبه نبيل

كتب بوسى السيد
كبده بالبصل وفلفل الالوان بطريقه بسيطه
طبق سريع لذيذ غني بالطعم المميز بسيط غير مكلف بمكونات اقتصاديه
مقدم من الشيف  حبيبه نبيل
مدة التحضير 10 دقائق 
مدة الطهى 15 دقيقه
المكونات
نصف كيلو كبده بقري مقطعه شرائح رفيعه
بصله كبيره مقطعه جوليان
فلفل اخضر مقطع شرائح
فلفل احمر مقطع شرائح
فلفل حار مقطع صغير أختياري
2ملعقه زبده او زيت
ملح
فلفل اسود
قرفه
كمون
ورق لوري 
طريقه التحضير 

توضع شرائح الكبده في مقلاه ساخنه علي نار عاليه ليتغير لونها الي الافتح
يضاف البصل ثم الفلفل مع التقليب المستمر 
بعد ذلك يضاف الزبده او الزيت مع الملح والفلفل وورق اللوري وباقي التوابل
تترك علي نار متوسطه لتمام النضج 
وتقدم بجانب خبز وسلطه او معكرونه وسلطه 
وبالهناء والشفاء
مدير مطبخ مجله فلفل شطه
شيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon