كتب بوسى السيد
كبده بالبصل وفلفل الالوان بطريقه بسيطه
طبق سريع لذيذ غني بالطعم المميز بسيط غير مكلف بمكونات اقتصاديه
مقدم من الشيف حبيبه نبيل
مدة التحضير 10 دقائق
مدة الطهى 15 دقيقه
المكونات
نصف كيلو كبده بقري مقطعه شرائح رفيعه
بصله كبيره مقطعه جوليان
فلفل اخضر مقطع شرائح
فلفل احمر مقطع شرائح
فلفل حار مقطع صغير أختياري
2ملعقه زبده او زيت
ملح
فلفل اسود
قرفه
كمون
ورق لوري
طريقه التحضير
توضع شرائح الكبده في مقلاه ساخنه علي نار عاليه ليتغير لونها الي الافتح
يضاف البصل ثم الفلفل مع التقليب المستمر
بعد ذلك يضاف الزبده او الزيت مع الملح والفلفل وورق اللوري وباقي التوابل
تترك علي نار متوسطه لتمام النضج
وتقدم بجانب خبز وسلطه او معكرونه وسلطه
وبالهناء والشفاء
مدير مطبخ مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
كبده بالبصل وفلفل الالوان بطريقه بسيطه
طبق سريع لذيذ غني بالطعم المميز بسيط غير مكلف بمكونات اقتصاديه
مقدم من الشيف حبيبه نبيل
مدة التحضير 10 دقائق
مدة الطهى 15 دقيقه
المكونات
نصف كيلو كبده بقري مقطعه شرائح رفيعه
بصله كبيره مقطعه جوليان
فلفل اخضر مقطع شرائح
فلفل احمر مقطع شرائح
فلفل حار مقطع صغير أختياري
2ملعقه زبده او زيت
ملح
فلفل اسود
قرفه
كمون
ورق لوري
طريقه التحضير
توضع شرائح الكبده في مقلاه ساخنه علي نار عاليه ليتغير لونها الي الافتح
يضاف البصل ثم الفلفل مع التقليب المستمر
بعد ذلك يضاف الزبده او الزيت مع الملح والفلفل وورق اللوري وباقي التوابل
تترك علي نار متوسطه لتمام النضج
وتقدم بجانب خبز وسلطه او معكرونه وسلطه
وبالهناء والشفاء
مدير مطبخ مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon