كتب بوسى السيد
ورقه اللحمه
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير 15دقيقه
مده الطهي 90دقيقه
المكونات
كيلو لحم مقطع مكعبات
3حبات بطاطس مقطعه مكعبات
3بصل مقطع مكعبات
4طماطم مقطعه مكعبات
4حبات فلفل أخضر مقطع مكعبات
ملعقتين زبده
ورق لوري
ملح فلفل
كمون كسبره
بابريكا
جوزة الطيب
كبابه صيني
قرفه
ورق زبده
ورق المونيوم
الطريقه...
نحضر صنيه نضع فيها ورق الألومنيوم وفوقها ورق الزبده ثم نضع طبقه من البطاطس والطماطم والبصل والفلفل الأخضر وملح وفلفل وبهارات
نضع اللحم فوقهم ثم باقي البطاطس الطماطم والبصل والفلفل الأخضر
نضع الزبده ونتبلهم ونغلق ورق الزبده وورق الالمونيوم
تدخل الصنيه الفرن المسبق تسخينه لكي تنضج وعندما تنضج نفتح عليها ونضعها تحت الشوايه لكي تاخد لون ونقدمها مع أرز ابيض
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
ورقه اللحمه
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير 15دقيقه
مده الطهي 90دقيقه
المكونات
كيلو لحم مقطع مكعبات
3حبات بطاطس مقطعه مكعبات
3بصل مقطع مكعبات
4طماطم مقطعه مكعبات
4حبات فلفل أخضر مقطع مكعبات
ملعقتين زبده
ورق لوري
ملح فلفل
كمون كسبره
بابريكا
جوزة الطيب
كبابه صيني
قرفه
ورق زبده
ورق المونيوم
الطريقه...
نحضر صنيه نضع فيها ورق الألومنيوم وفوقها ورق الزبده ثم نضع طبقه من البطاطس والطماطم والبصل والفلفل الأخضر وملح وفلفل وبهارات
نضع اللحم فوقهم ثم باقي البطاطس الطماطم والبصل والفلفل الأخضر
نضع الزبده ونتبلهم ونغلق ورق الزبده وورق الالمونيوم
تدخل الصنيه الفرن المسبق تسخينه لكي تنضج وعندما تنضج نفتح عليها ونضعها تحت الشوايه لكي تاخد لون ونقدمها مع أرز ابيض
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon