كتب بوسى السيد
كبده مقليه بالرده
مقدمه من الشيف تهاني البشبيشي
مدة التحضير 10 دقائق
مدة الطهى 10 دقائق
المقادير
نصف كيلو كبده مقطعه شرائح
بصل بودر
ثوم بودر
ملح
فلفل
رده
ليمونه لغسل الكبده
جرجيرللتقديم
طريقة التحضير
تغسل الكبده بالليمون وتتبل بالبصل والثوم البودر والفلفل الاسود
وتترك في الثلاجه ساعه
ثم بعد ذلك تتبل بالرده وتترد بالثلاجه ساعه حتى تتماسك الرده بالكبده
وتقلي بزيت غزير على درجة حراره عاليه
في طبق التقديم نضع الجرجير ثم الكبده وتقدم بالف هنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
كبده مقليه بالرده
مقدمه من الشيف تهاني البشبيشي
مدة التحضير 10 دقائق
مدة الطهى 10 دقائق
المقادير
نصف كيلو كبده مقطعه شرائح
بصل بودر
ثوم بودر
ملح
فلفل
رده
ليمونه لغسل الكبده
جرجيرللتقديم
طريقة التحضير
تغسل الكبده بالليمون وتتبل بالبصل والثوم البودر والفلفل الاسود
وتترك في الثلاجه ساعه
ثم بعد ذلك تتبل بالرده وتترد بالثلاجه ساعه حتى تتماسك الرده بالكبده
وتقلي بزيت غزير على درجة حراره عاليه
في طبق التقديم نضع الجرجير ثم الكبده وتقدم بالف هنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon