السبت، 3 سبتمبر 2016

كبده مقليه بالرده مقدمه من الشيف تهانى البشبيشى

كتب بوسى السيد
 كبده مقليه بالرده
 مقدمه من الشيف تهاني البشبيشي 
مدة التحضير 10 دقائق 
مدة الطهى 10 دقائق 
المقادير 
نصف كيلو كبده مقطعه شرائح 
بصل بودر 
ثوم بودر 
ملح 
فلفل 
رده 
ليمونه لغسل الكبده 
جرجيرللتقديم 
طريقة التحضير 
تغسل الكبده بالليمون وتتبل بالبصل والثوم البودر والفلفل الاسود 

وتترك في الثلاجه ساعه 
ثم بعد ذلك تتبل بالرده وتترد بالثلاجه ساعه حتى تتماسك الرده بالكبده 
وتقلي بزيت غزير على درجة حراره عاليه 
في طبق التقديم نضع الجرجير ثم الكبده وتقدم بالف هنا

مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon