سبيط وسمك فليه فرايد مقلي بطبقه كرسبي رائع لا تقاوم
مدة التحضير 10 دقائق
مدة الطهى 15 دقيقه
المقاديــــــر
مدة التحضير 10 دقائق
مدة الطهى 15 دقيقه
المقاديــــــر
نصف ك فيليه سمك
نصف ك سبيط
معلقتين بهارات سمك من عند العطار
ملعقة كبيرة ماستردة
عصير3 ليمون
5 فص ثوم فريش مفروم
معلقه كمون
معلقه كسبرة ناعمه
2 كوب دقيق
2 كوب مياة
بيضتين وعليه
كوب لبن
وملح وفلفل أسود معلقتين
ربع كيس بيكنج بودر طريقه العمل
نصف ك سبيط
معلقتين بهارات سمك من عند العطار
ملعقة كبيرة ماستردة
عصير3 ليمون
5 فص ثوم فريش مفروم
معلقه كمون
معلقه كسبرة ناعمه
2 كوب دقيق
2 كوب مياة
بيضتين وعليه
كوب لبن
وملح وفلفل أسود معلقتين
ربع كيس بيكنج بودر طريقه العمل
- حطى البهارات والماستردة وعصير الليمون والثوم الفريش وكمون وكسبرة علي الفيليه والسبيط وقلبي كويس واتركيه بالخلطة
- لمدة ساعه
- حضري مقادير التغطية قدامك بالترتيب الدقيق وبعدين البيض باللبن وبعدين وقلبي عليه شويه من الدقيق يعنى معلقتين
- غطي الفيليه بالدقيق وبعدين البيض وبعدين
- سيبيه في الثلاجة لمدة نصف ساعة أو الفريزر ربع ساعة
- احضر 2 كوب مياة وفيها توبل سمك
- انزل قطعه بقطعه فى المياة وبعدها
- في زيت غزير ساخن
- وهذا الطريقه تخلى قطعه الفيليه متماسك جيدا
- طلعيه على ورق نشاف
- وقدميه في السرفيس
- مع أرز او سلطه بلدى
- وطحينه وطبعا العيش البلدى
- وبالف هنا عليكم
مدير مجلة فلفل شطة:الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon