الجمعة، 2 سبتمبر 2016

سمك سنجارى مقدم من الشيف امانى دندش


 
كتب بوسى السيد
سمك سنجاري
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير 15دقيقه

مده الطهي 30دقيقه
المكونات
سمك ماكريل
طماطم مقطعه مكعبات
فلفل مقطع مكعبات
بصل أخضر مقطع
ليمون
زيت
توابل سمك
كمون 
كسبره
شطه 
ملح
فلفل
ثوم مفروم
الطريقه
يغسل السمك جيدا يضاف له عصير ليمونه
نحضر صنيه نضع فيها زيت ثم نتبل السمك جيدا ويضاف الطماطم والبصل والفلفل الأخضر
ثم نضع نص كميه الحشوه في الصنيه
ثم فوقها السمك المفتوح
نضع باقي الكميه علي كل سمكه مع أصافه عصير الليمون 
نضع زيت علي الوجه 
تدخل الفرن المسبق تسخينه لكي ينضج وتتحمر وتقدم مع أرز ابيض وسلطه 
مديره مطبخ فلفل شطه شيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon