كتب بوسى السيد
جاتوه شاتوه الشيكولاته
المقادير
1 كوب دقيق
1 كوب لبن
1 كوب سكر
1 كوب زيت
2 بيضه
3 ملاعق كاكاو خام
باكو بيكنج بودر
فانيليا
الطريقه
نخلط كوب السكر وكوب اللبن والكاكاو الخام فى الخلاط جيدا ومن فتحه الخلاط ننزل بالزيت سرسوب حتى يغلظ قوام الخليط
ثم نأخذ كوب من الخليط ونضعه فى الفريزر وناخد باقى الخليط فى بوله ونضع عليه البيض والفانيليا ونضربهم بالمضرب اليدوى
ثم نضع عليهم الدقيق والبيكنج بودر ونخلطهم جيدا ونضع الخليط فى صينيه وندخلهم فرن ساخن على حراره 180 إلى أن تنضج
وننخرجها وتركها تهدا ثم نضع عليهم كوب الصوص ونزينها بالفورماسيل الملونه أو الكريم شانتيه وتوضع فى الثلاجة وتقدم بارده
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
جاتوه شاتوه الشيكولاته
المقادير
1 كوب دقيق
1 كوب لبن
1 كوب سكر
1 كوب زيت
2 بيضه
3 ملاعق كاكاو خام
باكو بيكنج بودر
فانيليا
الطريقه
نخلط كوب السكر وكوب اللبن والكاكاو الخام فى الخلاط جيدا ومن فتحه الخلاط ننزل بالزيت سرسوب حتى يغلظ قوام الخليط
ثم نأخذ كوب من الخليط ونضعه فى الفريزر وناخد باقى الخليط فى بوله ونضع عليه البيض والفانيليا ونضربهم بالمضرب اليدوى
ثم نضع عليهم الدقيق والبيكنج بودر ونخلطهم جيدا ونضع الخليط فى صينيه وندخلهم فرن ساخن على حراره 180 إلى أن تنضج
وننخرجها وتركها تهدا ثم نضع عليهم كوب الصوص ونزينها بالفورماسيل الملونه أو الكريم شانتيه وتوضع فى الثلاجة وتقدم بارده
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon