الأحد، 25 سبتمبر 2016

شاورما دجاج وخبز الزبادى مقدم من مروة سعيد

شاورما دجاج مع خبز بالزبادي بطريقه سهله جدا
تعرف علي الوصفه معنـــا
مدة التحضير : ربع ساعه
مدة الطهي : ساعه المكونــــــات ....
صدور دجاج مخليه
عصير بصل
ملح فلفل قرفه جنزبيل زعتر بصل وتوم بودر بابريكا بهارات فراخ
خل
ليمون
مقادير الخبز

كوب زبادى
٣كوب دقيق
معلقه بيكنج بودر

ماء دافي للعجن
الطريقـــــه
نتبل الصدور قبلها بيوم وبكل التوابل ونضعها في التلاجه ليله كامله
تاني يوم نقوم بتقشير بصله حجم كبير ونضع بها عدد من عيدان الخله الخشب فيها
ونضع ترنشات  الصدور فيها ونضغط لتحت وبعد الانتهاء من الكميه نضعها في كيس حراري ونعمل بيه ثقوب ونضعها في الفرن سخن حرارة ٢٠٠ حتي النضج نفتح الكيس ويوضع تحت الشوايه ويحمر
نقوم بتقطيعه شرايح علي الجريل ويحمر قليلا
العيش بالزبادى :
نعجن الدقيق والبيكنج بودر وزرة ملح وكوب زبادى ومايه للعجن جيدا
وترتاح ساعه ونبدا نشكله وعلي طاسه سخنه علي النار علي الوجهين حتي ينضج
نقوم بعمل السندوتشات صوص الزبادى بالمايونيز والشاورما وخيار مخلل وخس وتتلف السندوتشات وتوضع علي الشوايه قليلا وتقدم
مدير مجلة فلفل شطة : الشيف بوسي السيد





EmoticonEmoticon