الحمام كداب
مقدمه من الشيف مروة جمال
مده التحضير١٥ دقيقه
مده الطهى٤٥ دقيقه
المكونات
اوراك دجاج مخليه
للتبيله
صوص الباربكيو
بصله مبشوره
طماطم مبشورة
خل
ملح
فلفل
الحشو
كبد وقوانص
رشه جوزة الطيب
فلفل
ملح
بهارات
زبده
بصله مبشوره
كوب ارز منقوع ومصفى
لدهن الوجه
صلصه
كاتشب
صوياصوص
روزميرى
زعتر،
فلفل
ملح
زبده
صلصه طماطم
الطريقه
تتبل الالوراك بالتتبيله وتترك فى الثلاجه ليله كامله
فى اناء على النار توضع الزبده والبصله ونقوم بتشويحها
ثم توضع القوانص فقط ونصف كوب ماء والبهارات والفلفل والملح وجوزة الطيب وتترك لمده ١٠دقائق
ثم توضع الكبده وتترك حتى تنضج خمس دقائق
ثم يوضع الارز والماء ونسويه تلات تربع سوا لانه هيكمل سواه عند سلق الاوراك
ثم يوضع ملعقتين من خلطه الارز بالكبد والقوانص وتلف الاورك فى ورق استرتش
ثم توضع فى ورق فويل ثم فى اناء عميق به ماء مغلى ونضع ورق لورا وحبهان لمده ساعه وربع او الى تمام النضج
يدهن بالخلطه المميزة ويدخل تحت الشوايه لياخذ اللون الذهبى
يقدم مع ارز بسمتى بالكبد والقوانص ،بالهنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدمه من الشيف مروة جمال
مده التحضير١٥ دقيقه
مده الطهى٤٥ دقيقه
المكونات
اوراك دجاج مخليه
للتبيله
صوص الباربكيو
بصله مبشوره
طماطم مبشورة
خل
ملح
فلفل
الحشو
كبد وقوانص
رشه جوزة الطيب
فلفل
ملح
بهارات
زبده
بصله مبشوره
كوب ارز منقوع ومصفى
لدهن الوجه
صلصه
كاتشب
صوياصوص
روزميرى
زعتر،
فلفل
ملح
زبده
صلصه طماطم
الطريقه
تتبل الالوراك بالتتبيله وتترك فى الثلاجه ليله كامله
فى اناء على النار توضع الزبده والبصله ونقوم بتشويحها
ثم توضع القوانص فقط ونصف كوب ماء والبهارات والفلفل والملح وجوزة الطيب وتترك لمده ١٠دقائق
ثم توضع الكبده وتترك حتى تنضج خمس دقائق
ثم يوضع الارز والماء ونسويه تلات تربع سوا لانه هيكمل سواه عند سلق الاوراك
ثم يوضع ملعقتين من خلطه الارز بالكبد والقوانص وتلف الاورك فى ورق استرتش
ثم توضع فى ورق فويل ثم فى اناء عميق به ماء مغلى ونضع ورق لورا وحبهان لمده ساعه وربع او الى تمام النضج
يدهن بالخلطه المميزة ويدخل تحت الشوايه لياخذ اللون الذهبى
يقدم مع ارز بسمتى بالكبد والقوانص ،بالهنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon