كتب بوسى السيد
كيك شاتو
مقدمه من مروة سعيد
مدة التحضير ١٠ دقايق
مدة الطهي ٣٠ دقيقه
المكونات
كوب سكر
كوب زيت
كوب الا ربع كاكاو
كوب ونصف لبن
٢ بيض
نصف باكو بيكنج بودر
فانيليا
كوب وربع دقيق
التزين
بعجينة الفوندان ( عجينة السكر )
الطريقه
يوضع في الخلاط كوب لبن مع السكر والزيت والكاكاو
يضرب جيدا مع بعض ثم ناخذ من الخليط كوب ونضعه في الثلاجه
يوضع علي باقي الخليط في الخلاط البيض ونصف كوب اللبن
والدقيق المنخول مع البيكنج بودر والفانيليا ونضربهم جيدا مع بعض
نبطن صينيه ونضع بها الخليط في فرن ١٨٠ حتي تمام النضج
يخرج من الفرن يبرد ونصب عليه كوب الخليط او الصوص
تنزين بعجينة السكر
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
كيك شاتو
مقدمه من مروة سعيد
مدة التحضير ١٠ دقايق
مدة الطهي ٣٠ دقيقه
المكونات
كوب سكر
كوب زيت
كوب الا ربع كاكاو
كوب ونصف لبن
٢ بيض
نصف باكو بيكنج بودر
فانيليا
كوب وربع دقيق
التزين
بعجينة الفوندان ( عجينة السكر )
الطريقه
يوضع في الخلاط كوب لبن مع السكر والزيت والكاكاو
يضرب جيدا مع بعض ثم ناخذ من الخليط كوب ونضعه في الثلاجه
يوضع علي باقي الخليط في الخلاط البيض ونصف كوب اللبن
والدقيق المنخول مع البيكنج بودر والفانيليا ونضربهم جيدا مع بعض
نبطن صينيه ونضع بها الخليط في فرن ١٨٠ حتي تمام النضج
يخرج من الفرن يبرد ونصب عليه كوب الخليط او الصوص
تنزين بعجينة السكر
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon