كتب بوسى السيد
مكرونه بشاميل مقدمة من : شيف دعاء اساماه المكونات: ربع كيلو مكرونه مسلوقه ا لتر لبن 2 بيض ملح فلفل اسود ربع كيلو لحمه مفرومه 1 بصل 2 طماطم جوزة الطيب دقيق زبده زيت جبنه موتزريلا الطريقه : اولا تحضير البشاميل نضع ملعقتين زبده كبيره وملعقتين زيت كبيره عندما اتسيح الزبده نضع 5 ملاعق دقيق ونضرب بالمضرب اليدوى
ثم يتم اضافة اللبن مع التقليب المستمر بالمضرب حتى نحصل علي قوام ثم نطفئ النار ونضيف بيضتين مع التقليب المستمر ورشه جوزة الطيب وملح وجنزبيل وفلفل اسمر تحضير العصاج نحضر بصله كبيره متقطعه مكعبات وتشوح ف زبده وزيت ثم نضيف اللحمه المفرومه ونشوحها ثم نبشر الطماطم ع اللحمه ونتركهاحتى اللحمه تتسبك مع الطماطم التحضير : نحضر صنيه وندهنها سمنه ثم نضع كميه قليله من البشاميل ثم نص كميه المكرونه المسلوقه ثم طبقه من البشاميل ثم نضع اللحمه المفرومه ثم بشاميل ثم باقي المكرونه وعليها باقي البشاميل ونخلط بيضه مع رشه فلفل اسمر ورشه زيت ونضعها ع المكرونه ثم نرش الجبنه الموتزريلا ع الوش وتدخل الفرن مدير مجلة فلفل شطه : شيف بوسي السيد
مكرونه بشاميل مقدمة من : شيف دعاء اساماه المكونات: ربع كيلو مكرونه مسلوقه ا لتر لبن 2 بيض ملح فلفل اسود ربع كيلو لحمه مفرومه 1 بصل 2 طماطم جوزة الطيب دقيق زبده زيت جبنه موتزريلا الطريقه : اولا تحضير البشاميل نضع ملعقتين زبده كبيره وملعقتين زيت كبيره عندما اتسيح الزبده نضع 5 ملاعق دقيق ونضرب بالمضرب اليدوى
ثم يتم اضافة اللبن مع التقليب المستمر بالمضرب حتى نحصل علي قوام ثم نطفئ النار ونضيف بيضتين مع التقليب المستمر ورشه جوزة الطيب وملح وجنزبيل وفلفل اسمر تحضير العصاج نحضر بصله كبيره متقطعه مكعبات وتشوح ف زبده وزيت ثم نضيف اللحمه المفرومه ونشوحها ثم نبشر الطماطم ع اللحمه ونتركهاحتى اللحمه تتسبك مع الطماطم التحضير : نحضر صنيه وندهنها سمنه ثم نضع كميه قليله من البشاميل ثم نص كميه المكرونه المسلوقه ثم طبقه من البشاميل ثم نضع اللحمه المفرومه ثم بشاميل ثم باقي المكرونه وعليها باقي البشاميل ونخلط بيضه مع رشه فلفل اسمر ورشه زيت ونضعها ع المكرونه ثم نرش الجبنه الموتزريلا ع الوش وتدخل الفرن مدير مجلة فلفل شطه : شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon