الثلاثاء، 27 سبتمبر 2016

استغلي بقايا الكيك في عمل جاتو بشكل جديد مقدم من مروة سعيد

يمكن ان تستغلي بقايا الكيك في عمل قالب جاتو بشكل جديد وطعم رائع
تعرف علي الوصفه معنـــا
مده التحضير : 15 دقيقه
مده الطهي : 30 دقيقه المكونــــات :
 بقايا كيك مفتت
صوص شيكولاته
حليب مكثف أو قشطه
الطريقـــــه :
بنقوم بخلط الكيك وضع قشطه عليه أو حليب مكثف وصوص شيكولاته بحيث تصبح سهله التشكيل
  نلفها اسطوانة بكيس وتدخل الفريزر تمسك
ثم تغلف بعجينه الفوندان 

لمعرفه طريقه عجينه الفوندان في المنزل اضغط هنــــا
مدير مجلة فلفل شطة:الشيف بوسي السيد



EmoticonEmoticon