الاثنين، 12 سبتمبر 2016

لحم بطعم الكبده الاسكندرانى مقدم من الشيف بوسى السيد


كتب بوسى السيد
لحم بطعم الكبده الاسكندرانى
مقدمه من شيف بوسى السيد
مدة التحضير ساعه
مدة الطهى نصف ساعه
المكونات
لحم شرائح
فلفل اخضر حار
شطه
كمون
ثوم مهروس
زيت
خل 
ليمون 
الطريقه
تقطع شرائح اللحم الى قطع رفيعه بالطول
تتبل بنصف كمية الثوم المخلوط بالكمون والشطه والملح والفلفل والليمون
يشوح باقى كمية الثوم فى زيت على النار ثم يوضع عليه اللحم المتبل 
يقلب جيدا اللحم مع الثوم المشوح ثم يقطع عليه الفلفل الحار
ويترك الى ان ينضج جيدا 
عند التقديم يعصر عليها ليمون
 مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد



EmoticonEmoticon