كتب بوسى السيد
لحم بطعم الكبده الاسكندرانى
مقدمه من شيف بوسى السيد
مدة التحضير ساعه
مدة الطهى نصف ساعه
المكونات
لحم شرائح
فلفل اخضر حار
شطه
كمون
ثوم مهروس
زيت
خل
ليمون
لحم بطعم الكبده الاسكندرانى
مقدمه من شيف بوسى السيد
مدة التحضير ساعه
مدة الطهى نصف ساعه
المكونات
لحم شرائح
فلفل اخضر حار
شطه
كمون
ثوم مهروس
زيت
خل
ليمون
الطريقه
تقطع شرائح اللحم الى قطع رفيعه بالطول
تتبل بنصف كمية الثوم المخلوط بالكمون والشطه والملح والفلفل والليمون
يشوح باقى كمية الثوم فى زيت على النار ثم يوضع عليه اللحم المتبل
يقلب جيدا اللحم مع الثوم المشوح ثم يقطع عليه الفلفل الحار
ويترك الى ان ينضج جيدا
عند التقديم يعصر عليها ليمون
تقطع شرائح اللحم الى قطع رفيعه بالطول
تتبل بنصف كمية الثوم المخلوط بالكمون والشطه والملح والفلفل والليمون
يشوح باقى كمية الثوم فى زيت على النار ثم يوضع عليه اللحم المتبل
يقلب جيدا اللحم مع الثوم المشوح ثم يقطع عليه الفلفل الحار
ويترك الى ان ينضج جيدا
عند التقديم يعصر عليها ليمون
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon