السبت، 3 سبتمبر 2016

دجاج بصوص الزبادي والليمون تقدمه الشيف أماني دندش

كتب شيماء حسن
مده التحضير 30دقيقه
مده الطهي30دقيقه
المقادير
دجاجه مقطعه 8قطع
4علب زبادي بلدي
4ليمونات
4بصله مبشورة
4فصوص ثوم
ملح
فلفل
قرفه
ورق لوري
كسبره
سماق
بابريكا
زعتر
ملعقتان زبده
الطريقه
تغسل الدجاجه جيدا ونضع وعاء ونبشر البصله ونقطع الثوم ونعصر الليمون ونضع الزبادي ونضع التوابل عليها ونضعها في الثلاجه ليله كامله واليوم التالي نضع الدجاج في صينيه بالتتبيله ونضع معاها ملعقتان زبده وورق لوري وندخلها الفرن تنضج وتتحمر وألف هنا وتقدم مع رز ابيض او مكرونه بيضاء مع صوص الزبادي والليمون ....الف هنا
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon