الثلاثاء، 6 سبتمبر 2016

تارت الجلاش بيبودنج الشيكولاته تقدمه الشيف أماني دندش

كتب بوسى السيد
تارت الجلاش بيبودنج الشيكولاته 
تقدمه الشيف أماني دندش 
مده التحضير..15دقيقه
مده الطهي 30دقيقه
المكونات
نصف كيلو جلاش 
كوب ذبده مذابه
جوزهند
البودينج...
كوبين حليب
4معالق نشأ
شكولاته خام
باكو نسكويك
4معالق سكر
فانيلا
قطعه شوكولاته جالكسي
الشربات...
كوب سكر كوب ماء عصره ليمونه فانيلا
الطريقه..
نحضر صينيه مدهونه ونحضر ورق الجلاش ونرص ورقه وندهن ذبده وورقه بعد ورقه حتي ننتهي من الكميه وندخلها الفرن الساخن
لكي تنضج وتتحمر
لتجهيز البودينج...
نضع في وعاء الحليب والنشا والشيكولاته والسكر والفانيلا والنسكويك علي النار ونقلب حتي يتقل قوامه
نخرج الصنيه من الفرن نسقيها شربات بارد
المسبق تجهيزه
ثم نضع البودينج بالتساوي ونزينه بجوز الهند وتقدم.
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon