كنافه المانجا اوريو
مقدم من الشيف/ دينا يوسف
مده التحضير / ربع ساعه
المكونات /
ربع كيلو كنافه محمصه ومطحونه بالسكر والزبده
نصف كوب شربات خفيف
حبه مانجا مقطعه ترانشات
أربع بواكي اوريو
كريم باسترى باودر
معلقتين شيكولاته دائبه
لبن مثلج لتحضير الباستري
الطريقه :
بعد تحميص الكنافه وتحضيرها
يتم وضعها ف بوله التقديم ك أرضيه
يتم رشرشه سطح الكنافه بالشربات الخفيف
يتم وضع طبقه من الكريم باسترى فانيليا حتي نصف البوله
ووضع باسترى بالشيكولاته فالنصف الاخر
( تحضير الباستري عن طريق وضع كوب من باودر الكريم باستري علي كوب لبن مثلج ويتم الخفق حتي تمام التجانس
يتم تقسيم الخليط لاثنين ووضع معلقتين الشيكولاته الذائبة لنصف المقدار حتي نحصل علي خليط باستري شيكولاته)
نضع علي اعلي الكريم باستري فانيليا قطع المانجا المقطعه
ونضع علي الكريم باستري شيكولاته الاوريو المفروم
ثم يتم تكرار نفس الطبقات حتي الانتهاء من ملء البوله تماماً
ثم تترك فالتلاجه حتي يتم التماسك
وبألف هنا وشفا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
مقدم من الشيف/ دينا يوسف
مده التحضير / ربع ساعه
المكونات /
ربع كيلو كنافه محمصه ومطحونه بالسكر والزبده
نصف كوب شربات خفيف
حبه مانجا مقطعه ترانشات
أربع بواكي اوريو
كريم باسترى باودر
معلقتين شيكولاته دائبه
لبن مثلج لتحضير الباستري
الطريقه :
بعد تحميص الكنافه وتحضيرها
يتم وضعها ف بوله التقديم ك أرضيه
يتم رشرشه سطح الكنافه بالشربات الخفيف
يتم وضع طبقه من الكريم باسترى فانيليا حتي نصف البوله
ووضع باسترى بالشيكولاته فالنصف الاخر
( تحضير الباستري عن طريق وضع كوب من باودر الكريم باستري علي كوب لبن مثلج ويتم الخفق حتي تمام التجانس
يتم تقسيم الخليط لاثنين ووضع معلقتين الشيكولاته الذائبة لنصف المقدار حتي نحصل علي خليط باستري شيكولاته)
نضع علي اعلي الكريم باستري فانيليا قطع المانجا المقطعه
ونضع علي الكريم باستري شيكولاته الاوريو المفروم
ثم يتم تكرار نفس الطبقات حتي الانتهاء من ملء البوله تماماً
ثم تترك فالتلاجه حتي يتم التماسك
وبألف هنا وشفا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon