الأحد، 1 أبريل 2018

الكوارع بطريقه شهيه جدا مقدمه من شيف بوسي السيد

الكوارع
مقدمه من مطبخ ام اسر
المكونات
كوارع نظيفه بالعظام
بصل
طماطم
ملح
فلفل
رشة قرفه
3فصوص حبهان
ورق لورا
رشة سماق
الطريقه
يغلي الماء ويوضع به الكوارع ومعه بصله وورق اللورا والحبهان والملح والفلفل
تترك الكوارع حتي تسلق جيدا
بعد السلق نخليها من العظم وتقطع قطع صغيره
تحمر في ملعقة سمن ويوضع عليها مكعبات البصل ومكعبات الطماطم وربع كوب من مرقة الكوارع
تتبل بملح وفلفل ورشة القرفه والسماق
تترك حتي ينضج البصل جيدا
وتقدم
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon