تشيز كيك يابانى
مقدم من شيف هبه عادل
المقادير:
6 بيضات
ربع كيلو جبنة كيرى
كوب سكر
2 م ك زبدة
نصف كوب حليب
عصير وبشر ليمونة
تلت كوب دقيق
م ك نشا
رشة ملح
فانيليا
الطريقة:
نفصل بياض البيض عن الصفار
نضرب صفار البيض والفانيليا والجبنة مع بعض
نضيف نصف كوب من السكر ونضرب
نسيح الزبدة فى اللبن
نضيف خليط الزبدة على خليط الصفار ونضرب
نقلب النشا والدقيق
نضيف خليط الدقيق على خليط الصفار ونضرب
نضرب بياض البيض مع نص كوب السكر وعصير الليمون وبشر الليمون لحد مايبقى مارينج عالى
نضيف المارينج شوية شوية على خليط الصفار ونقلب بمعلقة خشب بالراحة من تحت لفوق
نجيب صينية واسعة شوية ونحط فيها مية
نجيب صينية مقاس 26 ونصب فيها خليط النشيز ونحطها ف الصينية الواسعة
تدخل الفرن على 200 لحد ماتستوى وبالهنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
مقدم من شيف هبه عادل
المقادير:
6 بيضات
ربع كيلو جبنة كيرى
كوب سكر
2 م ك زبدة
نصف كوب حليب
عصير وبشر ليمونة
تلت كوب دقيق
م ك نشا
رشة ملح
فانيليا
الطريقة:
نفصل بياض البيض عن الصفار
نضرب صفار البيض والفانيليا والجبنة مع بعض
نضيف نصف كوب من السكر ونضرب
نسيح الزبدة فى اللبن
نضيف خليط الزبدة على خليط الصفار ونضرب
نقلب النشا والدقيق
نضيف خليط الدقيق على خليط الصفار ونضرب
نضرب بياض البيض مع نص كوب السكر وعصير الليمون وبشر الليمون لحد مايبقى مارينج عالى
نضيف المارينج شوية شوية على خليط الصفار ونقلب بمعلقة خشب بالراحة من تحت لفوق
نجيب صينية واسعة شوية ونحط فيها مية
نجيب صينية مقاس 26 ونصب فيها خليط النشيز ونحطها ف الصينية الواسعة
تدخل الفرن على 200 لحد ماتستوى وبالهنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon