بوكيه كب كيك الوان للربيع
مقدم من الشيف /دينا يوسف
مده التحضير ساعه
المكونات:
٣ بيضات
فانيليا
كوب الا ربع زيت
كوب حليب
٢ كوب سكر
٣ ملاعق كاكاو خام
٣ كوب دقيق
رشه ملح
ظرف بيكنج بودر
التوبنج/
كوب كريم شانتيه خام بدون سكر
كوب الا ربع موس فانيليا
ربع كوب كريمه خفق
كوب وربع لبن بارد
طريقه التحضير
يخفق البيض مع الفانيليا واللبن والزيت والسكر والكاكاو بالمضرب
ثم يضاف اليه الدقيق مع الملح والبكنج بودر علي دفعات ويتم الخفق بالمعلقة
يتم تسخين الفرن علي درجه حراره ١٨٠ درجه
ونقسم الخليط علي أكواب الكب كيك
ندخله الفرن مده ١/٣ ساعه
بعد تمام السواء نتركه ليبرد
نحضر التوبنج بخلط جميع المكونات
ويتم الضرب بالمضرب علي اعلي سرعه حتي التجانس وتضاعف الحجم
نقسم الكريم شانتيه علي ٣ بولات واضافت الوان الطعام حسب الرغبه
ونزينه بكيس الحلواني
( للحصول علي تداخل الألوان كما بالشكل)
نضع كل لون منفصل بكيس حلواني صغير استخدام المره الواحده
ونضع كل الاكياس بكيس الحلواني الكبير بعد فتحهم
ونزين الكب كيك وسوف نحصل علي الوان متزاوله ومبهجه كما بالصور
وألف هنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
مقدم من الشيف /دينا يوسف
مده التحضير ساعه
المكونات:
٣ بيضات
فانيليا
كوب الا ربع زيت
كوب حليب
٢ كوب سكر
٣ ملاعق كاكاو خام
٣ كوب دقيق
رشه ملح
ظرف بيكنج بودر
التوبنج/
كوب كريم شانتيه خام بدون سكر
كوب الا ربع موس فانيليا
ربع كوب كريمه خفق
كوب وربع لبن بارد
طريقه التحضير
يخفق البيض مع الفانيليا واللبن والزيت والسكر والكاكاو بالمضرب
ثم يضاف اليه الدقيق مع الملح والبكنج بودر علي دفعات ويتم الخفق بالمعلقة
يتم تسخين الفرن علي درجه حراره ١٨٠ درجه
ونقسم الخليط علي أكواب الكب كيك
ندخله الفرن مده ١/٣ ساعه
بعد تمام السواء نتركه ليبرد
نحضر التوبنج بخلط جميع المكونات
ويتم الضرب بالمضرب علي اعلي سرعه حتي التجانس وتضاعف الحجم
نقسم الكريم شانتيه علي ٣ بولات واضافت الوان الطعام حسب الرغبه
ونزينه بكيس الحلواني
( للحصول علي تداخل الألوان كما بالشكل)
نضع كل لون منفصل بكيس حلواني صغير استخدام المره الواحده
ونضع كل الاكياس بكيس الحلواني الكبير بعد فتحهم
ونزين الكب كيك وسوف نحصل علي الوان متزاوله ومبهجه كما بالصور
وألف هنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon