السبت، 14 أبريل 2018

الارز بحليب كريمي وخطيير مقدم من شيف بوسي السيد

الارز بلبن كريمي وخطيير
مقدم من مطبخ ام اسر
المكونات
كوب الا ربع ارز مصري
كيلو حليب (لبن)
ظرف فانيليا
3 ملاعق كبار حليب بودر
2ملعقه كبيره لبنة كيري
ملعقه كبيره نشا
سكر حسب الرغبه
3كوب ماء
الطريقه
يغسل الارز ويوضع في اناء علي النار وعليه المياه حتي تجف
في بوله يوضع الحليب مع السكر والنشا والفانيليا والحليب البودر واللبنه
تقلب جيدا كل المكونات ثم توضع علي الارز مع التقليب المستمر وتهدىة النار
يقلب جيدا خمس دقاىق ثم يغرف في اطباق التقديم
وعليه مكسرات او صوص شيكولاته او كراميل او مع ايس كريم او بدون اي اضافات حسب الرغبه
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon