مولتن كيك ❤️
مقدم من الشيف دينا يوسف
مده التحضير نصف ساعه
المقادير
١٥٠ جرام شيكولاته مبشوره
ربع كوب زبده سائله ودافيه
٣ ملاعق سكر بودر منخول
٤ ملاعق دقيق
٣ بيضات
فانيليا
رشه ملح
طريقه التحضير
نضع الشيكولاته المبشوره علي الزبده السائلة حتي تمام الذوبان
وفِي بوله منفصله نضع الثلاث بيضات مع الفانيليا والسكر والدقيق ورشه الملح ونقلب حتي تمام التجانس
نخلط جميع المكونات علي الشيكولاته والزبده ونقلب جيداً
نضعها في قالب البريوش المدهون زبده ومرشوش بالكاكاو
نضعها في فرن ساخن علي درجه حراره ١٨٠ درجه ونقدمها بعد ١/٣ ساعه فقط فالفرن
وبالهنا والشفا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
مقدم من الشيف دينا يوسف
مده التحضير نصف ساعه
المقادير
١٥٠ جرام شيكولاته مبشوره
ربع كوب زبده سائله ودافيه
٣ ملاعق سكر بودر منخول
٤ ملاعق دقيق
٣ بيضات
فانيليا
رشه ملح
طريقه التحضير
نضع الشيكولاته المبشوره علي الزبده السائلة حتي تمام الذوبان
وفِي بوله منفصله نضع الثلاث بيضات مع الفانيليا والسكر والدقيق ورشه الملح ونقلب حتي تمام التجانس
نخلط جميع المكونات علي الشيكولاته والزبده ونقلب جيداً
نضعها في قالب البريوش المدهون زبده ومرشوش بالكاكاو
نضعها في فرن ساخن علي درجه حراره ١٨٠ درجه ونقدمها بعد ١/٣ ساعه فقط فالفرن
وبالهنا والشفا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon