بيكاتا فراخ بالمشروم والخضار اللذيذ 😍
مقدمه من / الشيف دينا يوسف
وقت التحضير / من ساعتين ليوم حسب الرغبه
وقت الطهي/ عشر دقائق
المكونات/ نص ك بانيه
كوب مشروم طازج مقطع شرائح
١ حبه فلفل الوان
نص بصله مفرومه مكعبات صغيره
كوب كريمه طهي
نص كوب لبن
مكعب زبده
رشه ملح وفلفل
طريقه التحضير
تتبل قطع الدجاج ف كوب زبادي مع مسطرده وملح وفلفل وبودره توم وبودره بصل من ساعه ليوم حسب الرغبه
طريقه التحضير /
تسخن طاسه ونضع مكعب الزبده
نشوح بانيه الدجاج عالوجهين حتي يأخذ اللون الذهبي ثم نرفعه من عالنار
بنفس طاسه تحمير الدجاج نضع المشروم مع الفلفل الألوان المفروم والبصل المفروم مع رشه ملح وفلفل ويشوحوا جميعاً
ثم نضع كوب كريمه الطهي واللبن ونتركه دقيقه ثم نضع ثانيتاً الدجاج ليتم تسويته لمده خمس دقائق
وبالهنا والشفا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
مقدمه من / الشيف دينا يوسف
وقت التحضير / من ساعتين ليوم حسب الرغبه
وقت الطهي/ عشر دقائق
المكونات/ نص ك بانيه
كوب مشروم طازج مقطع شرائح
١ حبه فلفل الوان
نص بصله مفرومه مكعبات صغيره
كوب كريمه طهي
نص كوب لبن
مكعب زبده
رشه ملح وفلفل
طريقه التحضير
تتبل قطع الدجاج ف كوب زبادي مع مسطرده وملح وفلفل وبودره توم وبودره بصل من ساعه ليوم حسب الرغبه
طريقه التحضير /
تسخن طاسه ونضع مكعب الزبده
نشوح بانيه الدجاج عالوجهين حتي يأخذ اللون الذهبي ثم نرفعه من عالنار
بنفس طاسه تحمير الدجاج نضع المشروم مع الفلفل الألوان المفروم والبصل المفروم مع رشه ملح وفلفل ويشوحوا جميعاً
ثم نضع كوب كريمه الطهي واللبن ونتركه دقيقه ثم نضع ثانيتاً الدجاج ليتم تسويته لمده خمس دقائق
وبالهنا والشفا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon