الاثنين، 25 ديسمبر 2017

دجاجه مشويه ومحشيه ارز مقدمه من محمد ماهر

فرخة مشوية محشية بالارز
مقدمه من محمد ماهر

الطريقة :

تحضير الفرخة وتتبيلها بالبصل والتوم والملح والفلفل
ونترك الفرخة لمدة ساعتين في التتبيلة

بعد كدا تجهيز الارز ونحطه مع الخلطة

خلطة الرز نقطع فلفل احمر  وبصل وملح وفلفل اخضر
ونسويه علي النار ربع سوا

وبعد كدا نحشي الفرخة بالرز ونقفلها بالفويل ونحطها ف الفرن لمدة ساعة علي درجة ٢٥٠ حرارة

نجهز ملعقة صلصة وزيت وتوابل الفراخ وندهن بيها الفرخة قبل ما تدخل الفرن

وبألف هنا وشفا
مديرة مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon