خلية النحل
مقدمه من نبيله حسين
نصف كيلو دقيق
معلقه كبيرة لبن بودره
معلقة خميرة فورية
معلقة كبيرة سكر
معلقة صغيره ملح
معلقة صغيره محسن خبز
ربع كوب زيت
بيضه
مياه دافيه للعجن
الحشو
وجبنه شيدر وموتزرلا
وبيض وقليل من فانيليا لدهن الوجه
الطريقه
تعجن العجينه جيدا وتقسم الى كور
تحشى الكور بالحشوه وترص مثل الصوره وتخبر فى الفرن الى ان تنضج
ملحوظه
ممكن تحشوهاكور كفتة مستويه حجم صغير وممكن سلامي مع جبنه اي نوع ومنكم شيكولاته مربعات الصغيره أي حشو مفضل
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدمه من نبيله حسين
نصف كيلو دقيق
معلقه كبيرة لبن بودره
معلقة خميرة فورية
معلقة كبيرة سكر
معلقة صغيره ملح
معلقة صغيره محسن خبز
ربع كوب زيت
بيضه
مياه دافيه للعجن
الحشو
وجبنه شيدر وموتزرلا
وبيض وقليل من فانيليا لدهن الوجه
الطريقه
تعجن العجينه جيدا وتقسم الى كور
تحشى الكور بالحشوه وترص مثل الصوره وتخبر فى الفرن الى ان تنضج
ملحوظه
ممكن تحشوهاكور كفتة مستويه حجم صغير وممكن سلامي مع جبنه اي نوع ومنكم شيكولاته مربعات الصغيره أي حشو مفضل
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon