بسكويت بالشكولاته
مقدم من شيف مروه شومان
اسم الوصفه بسكويت الشاي
مده التحضير : ربع ساعه
مده الطهي:عشرون دقيقه
المكونات
ثلاث اكواب دقيق
معلقتين نشا كبار
٣/٤كوب سكر مطحون ناعم
نصف كوب زبده
ربع كوب زيت
٢بيضه
ملعقه بيكنج بودر
ملعقه فانليا سائله
الطريقه
نضرب الزبده مع الزيت مع السكر جيدا حتي تتضاعف ولونها يفتح ثم ننزل بالبيض واحده واحده مع الضرب واضافه الفانليا ثم اخر حاجه الدقيق والبودر والنشا ونلم العجين وتترك ترتاح خمس دقائق ونبدا بالتشكيل بواسطه قطاعه وتخبز علي درجه حراره ١٨٠ وبعد الخبز يحشي جناش ويغطي بالشكولاته الذائبه علي حمام بخار وتقدم بالهنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدم من شيف مروه شومان
اسم الوصفه بسكويت الشاي
مده التحضير : ربع ساعه
مده الطهي:عشرون دقيقه
المكونات
ثلاث اكواب دقيق
معلقتين نشا كبار
٣/٤كوب سكر مطحون ناعم
نصف كوب زبده
ربع كوب زيت
٢بيضه
ملعقه بيكنج بودر
ملعقه فانليا سائله
الطريقه
نضرب الزبده مع الزيت مع السكر جيدا حتي تتضاعف ولونها يفتح ثم ننزل بالبيض واحده واحده مع الضرب واضافه الفانليا ثم اخر حاجه الدقيق والبودر والنشا ونلم العجين وتترك ترتاح خمس دقائق ونبدا بالتشكيل بواسطه قطاعه وتخبز علي درجه حراره ١٨٠ وبعد الخبز يحشي جناش ويغطي بالشكولاته الذائبه علي حمام بخار وتقدم بالهنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon