الجمعة، 8 ديسمبر 2017

دجاج بالروزبيف المدخن والموتزاريلا مقدم من الشيف المتميزه مى عطيه

دجاج بالروزبيف المدخن والموتزاريلا
الوصفة مقدمة من الشيف/مى عطية
وقت التحضير :15 دقيقة
مدة التسوية:25 دقيقة
المقادير:
نصف كيلو دجاج مخلى من العظم
كوب كريمة الطبخ
6 شرائح روز بيف مدخن
جبنة موتزاريلا
معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة فلفل
معلقة صغيرة زعتر
مكعبين زبدة
الطريقة:
●نغسل الدجاج ونصفيها جيدا ثم تتبل بالملح والفلفل وهندهنها بالزبدة من الجهتين ونرصها فى الصينية كما بالصورة
●وبعد كده هنضع الروزبيف فوقها بحيت نغطيها
●فى بولة هنحط الكريمة وعليها رشة ملح وفلفل وزعتر ونخلطهم جيدا وبعدين نضعها فوق الفراخ
●واخر حاجة هنرش الموتزاريلا وندخلها الفرن على درجة حرارة متوسطة لمدة نصف ساعة تقريبا
●تقدم ساخنة مع رز ابيض او مكرونة مسلوقة
وبالف هنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon