الجمعة، 15 ديسمبر 2017

مكرونه بالسى فوود والجبن مقدمه من شيف رانيا ندا

مكرونة سي فوود
كيس جمبري 400جرام
كيس مكرونة قلم
جبنة كريمي
نصف كيلو حليب
جبنة فلمنك وموتزاريلا
دقيق
كوباية زبادي
ثوم
الطريقة
بنجيب طاسة وفيها زيت وفصين توم مفرومين وننزل بالجمبري
يتشوح تشوحتين ونحط شوية ملح وكمون ونجيب طبق ونحط فيه اللبن وكوباية زبادي ومعلقتين دقيق وحوالي 3ملاعق جبنة كريمي وملح وفلفل
نقلب وننزل بيهم علي الجمبري اول ما الصوص يتقل نحط الجبن والمكرونة المسلوقة
نقلب كله في بعضه ونحطها في الطاجن
ونحط من فوق الجبنة الفلمنك المبشورة والموتزاريلا وندخلها علي الفرن 10دقايق من تحت وبعد كده نشغلها الشواية نسيح بس الجبنة  وبالهنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon