الأربعاء، 6 ديسمبر 2017

جلاش بحشوة البسبوسه مقدم من شيف رانيا الفار

اسم الصنف جلاش محشى بسبوسه
مقدم من رانيا الفار
مده التحضير نصف ساعه
مده الطهى ثلث ساعه
المقادير
ورقه جلاش
سمن
كيس بسبوسه
معلقه بيكنج بودر
2 علبه زبادى
للشربات 2 كوب سكر
2 كوب ماء
الطريقه
فى البدايه نقوم بعمل صينيه البسبوسه باحضار كيس البسبوسه ومعه 2 معلقه سمن و2 علبه زبادى ومعلقه بيكنج بودر وندخلها الفرن حتى تحمر
ونقوم باحضار الشربات بعمل 2 كوب سكر مع 2 كوب ماء ونسقى بيها البسبوسه ونتركها تبرد
بعد ذلك نفرد ورق الجلاش وندهن باالسمنه ونضع بسبويه فى الجلاش ونلف وبعد ذلك نقطعه صوابع وندخله الفرن على درجه حراره 180 درجه ونسقيها بشربات بسيط وتقدم
مديرة مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon