تورته الفواكه
مقدمه من شيف مروه ابو كيفو
مكونات الاسبونج
1.1/2 كوب دقيق
5 بيضات كبار
1 كوب سكر
1م.ك نشا
1/2م.ص بيكنج بودر
1م.ك محسن جل
1م.ك فانيليا سايلة
ربع كوب ماء مثلج
الطريقة
تخلط جميع المكونات في الميكسر لمدة 10 دقايق
ثم توضع في صينية مبطنه مقاس 26 وتدخل الفرن علي حرارة 160 لمدة ساعة الا ربع
نتركها تهدأ .. علي الاقل 4 ساعات أو ل تاني يوم ونبدأ الحشو والتشكيل حسب الرغبه
مقدمه من شيف مروه ابو كيفو
مكونات الاسبونج
1.1/2 كوب دقيق
5 بيضات كبار
1 كوب سكر
1م.ك نشا
1/2م.ص بيكنج بودر
1م.ك محسن جل
1م.ك فانيليا سايلة
ربع كوب ماء مثلج
الطريقة
تخلط جميع المكونات في الميكسر لمدة 10 دقايق
ثم توضع في صينية مبطنه مقاس 26 وتدخل الفرن علي حرارة 160 لمدة ساعة الا ربع
نتركها تهدأ .. علي الاقل 4 ساعات أو ل تاني يوم ونبدأ الحشو والتشكيل حسب الرغبه
EmoticonEmoticon