تشييز كيك
مقدمه من شيف ريم محمود
المكونات
الطبقة الاولي
باكو بسكوت شاي كبير مع نص صابع زبده و تفرميهم لغايه ما يبقو زي الرمله و تمسك كده و تدخليها التلاجه تبرد شويه علي ماتخلصي الكريمه
•الطبقة التانيه (الكريمه)
٢ظرف دريم ويب + علبه صغيره كريمه خفق + ٦ قطع كيري ده الاساسي (ممكن تزودي بقي شويه ميه مخلوطه بجيلاتين بودر عشان تمسك اكتر )
و تضربيهم لغايه ما تزيد و تمسك و تحطيها علي طبقه البسكوت و تسيبيها مش اقل من ٦ ساعات تمسك كويس
•الطبقه التالته (الجيلي)
زي الطريقه المكتوبه عليه بس تقللي شويه من الميه عشان يبقي ماسك اكتر و تحطيه علي طبقه الكريمه لما تمسك و يكون مش سخن عشان مش يسيح طبقه الكريمه يكون بدرجه حراره الجو كده
و تسيبيه الجيلي يمسك و تتقدم بألف هنا 😊
اهم حاجه تكون الصينيه اللي بتتفتح من الجنب
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
مقدمه من شيف ريم محمود
المكونات
الطبقة الاولي
باكو بسكوت شاي كبير مع نص صابع زبده و تفرميهم لغايه ما يبقو زي الرمله و تمسك كده و تدخليها التلاجه تبرد شويه علي ماتخلصي الكريمه
•الطبقة التانيه (الكريمه)
٢ظرف دريم ويب + علبه صغيره كريمه خفق + ٦ قطع كيري ده الاساسي (ممكن تزودي بقي شويه ميه مخلوطه بجيلاتين بودر عشان تمسك اكتر )
و تضربيهم لغايه ما تزيد و تمسك و تحطيها علي طبقه البسكوت و تسيبيها مش اقل من ٦ ساعات تمسك كويس
•الطبقه التالته (الجيلي)
زي الطريقه المكتوبه عليه بس تقللي شويه من الميه عشان يبقي ماسك اكتر و تحطيه علي طبقه الكريمه لما تمسك و يكون مش سخن عشان مش يسيح طبقه الكريمه يكون بدرجه حراره الجو كده
و تسيبيه الجيلي يمسك و تتقدم بألف هنا 😊
اهم حاجه تكون الصينيه اللي بتتفتح من الجنب
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon