السبت، 17 فبراير 2018

تشييز كيك لذييذه مقدمه من شيف ريم محمود

تشييز كيك
مقدمه من شيف ريم محمود
المكونات
الطبقة الاولي
باكو بسكوت شاي كبير مع نص صابع زبده و تفرميهم لغايه ما يبقو زي الرمله و تمسك كده و تدخليها التلاجه تبرد شويه علي ماتخلصي الكريمه
•الطبقة التانيه (الكريمه)
٢ظرف دريم ويب + علبه صغيره كريمه خفق + ٦ قطع كيري ده الاساسي (ممكن تزودي بقي شويه ميه مخلوطه بجيلاتين بودر عشان تمسك اكتر )
و تضربيهم لغايه ما تزيد و تمسك و تحطيها علي طبقه البسكوت و تسيبيها مش اقل من ٦ ساعات تمسك كويس
•الطبقه التالته (الجيلي)
زي الطريقه المكتوبه عليه بس تقللي شويه من الميه عشان يبقي ماسك اكتر و تحطيه علي طبقه الكريمه لما تمسك و يكون مش سخن عشان مش يسيح طبقه الكريمه يكون بدرجه حراره الجو كده
و تسيبيه الجيلي يمسك و تتقدم بألف هنا 😊
اهم حاجه تكون الصينيه اللي بتتفتح من الجنب
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon