الكبده الاسكندراني
مقدمه من مطبخ ام
مدة التحضير 30 دقيقه للتتبيل
مدة الطهي 10 دقاىق
المكونات
كبده بلدي مقطعه رفيع
ثوم مفروم
كمون
كزبره جافه
ملح
فلفل
ليمون
خل
فلفل اخضر حار
الطريقه
تغسل الكبده سريعا تحت مياه جاريه حتي نتخلص من اي اتربه فيها
تتبل بثوم مهروس مع كمون وفلفل وملح وكزبره وخل
ناخذ نصف التتبيله نتبل به الكبده
تترك في التتبيله نصف ساعه او اقل
نصف التتبيله الاخر يشوح في زيت علي النار
يوضع عليه الكبده وتقلب ثم يوضع عليها حلقات الفلفل الاخضر الحار وعصير ليمون
وتترك قليلا حتي تنضج وعند التقديم يوضع عليها عصير ليمون مره اخري
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
مقدمه من مطبخ ام
مدة التحضير 30 دقيقه للتتبيل
مدة الطهي 10 دقاىق
المكونات
كبده بلدي مقطعه رفيع
ثوم مفروم
كمون
كزبره جافه
ملح
فلفل
ليمون
خل
فلفل اخضر حار
الطريقه
تغسل الكبده سريعا تحت مياه جاريه حتي نتخلص من اي اتربه فيها
تتبل بثوم مهروس مع كمون وفلفل وملح وكزبره وخل
ناخذ نصف التتبيله نتبل به الكبده
تترك في التتبيله نصف ساعه او اقل
نصف التتبيله الاخر يشوح في زيت علي النار
يوضع عليه الكبده وتقلب ثم يوضع عليها حلقات الفلفل الاخضر الحار وعصير ليمون
وتترك قليلا حتي تنضج وعند التقديم يوضع عليها عصير ليمون مره اخري
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon