بيتزا الشكولاته
مقدمه من الشيف ساميه سعد
مده التحضر ساعه
مده الطهى ١٥دقيقة
المكونات
٢ونصف كوب دقيق منخول
كوب حليب دافي
٢'ملعقه كبيره حليب بودر
ظرف فانليا
ملعقه كبيره خميره
رشه ملح
٤ملاعق زيت
ملعقه كبيره سكر
ملعقه صغيره خل
علبه زبادي صغيره
الطريقه
في بوله كبيره يوضع الدقيق والحليب البودر مع الزيت ويقلب ورشه ملح وندوب والخميره مع السكر في حليب الدافي وننزل علي الدقيق وحده وحده وتعجن جيدا ويغطي بكيس ساعه وندهن الصنيه زيت ونفرد العجين وتترك ١٠,دقايق تخمر تاني وتدخل الفرن ٢٠٠لمده تخرج من الفرن تترك تبرد وتزين بي الشيكولاته اومربه ويوضع مكسرات اومارشميلو
صوص الشيكولاته
ربع كيلو الشكولاته الخام تسيح علي حمام مائي وملعقه كبيره زبده و٣معلق حليب ويقلب جيدا
والف هنا صحه
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
مقدمه من الشيف ساميه سعد
مده التحضر ساعه
مده الطهى ١٥دقيقة
المكونات
٢ونصف كوب دقيق منخول
كوب حليب دافي
٢'ملعقه كبيره حليب بودر
ظرف فانليا
ملعقه كبيره خميره
رشه ملح
٤ملاعق زيت
ملعقه كبيره سكر
ملعقه صغيره خل
علبه زبادي صغيره
الطريقه
في بوله كبيره يوضع الدقيق والحليب البودر مع الزيت ويقلب ورشه ملح وندوب والخميره مع السكر في حليب الدافي وننزل علي الدقيق وحده وحده وتعجن جيدا ويغطي بكيس ساعه وندهن الصنيه زيت ونفرد العجين وتترك ١٠,دقايق تخمر تاني وتدخل الفرن ٢٠٠لمده تخرج من الفرن تترك تبرد وتزين بي الشيكولاته اومربه ويوضع مكسرات اومارشميلو
صوص الشيكولاته
ربع كيلو الشكولاته الخام تسيح علي حمام مائي وملعقه كبيره زبده و٣معلق حليب ويقلب جيدا
والف هنا صحه
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon