الأحد، 15 أكتوبر 2017

صينية بطاطس بالدجاج مقدمه من الشيف مروه جميل

صنيه بطاطس بالدجاج
مقدمه من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير عشر دقايق
وقت الطهى نصف ساعه
المقادير
فرخه مقطعه 
زبادى
ملح وفلفل
وكمون وبابريكا وكزبرة
وبصل بودر وتوم بودر
وزعتر ودبس رمان
وخل وليمون
وبطاطس مكعبات
وطماطم وفلفل رومى اخضر وبصل كله شرايح
الطريقه
نغسل الفراخ جيدا بالخل والليمون والملح
واتبلها بالزبادى والتوابل واشيل شويه منها احطهم على الوش
واجيب صنيه ارص فيها الفراخ بعد التتبيله واضيف باقى المكونات واضيف باقى الصوص عليهم واغطيها بفويل لمده نصف ساعه واشيل الفويل عشان الفرتخ تتحمر وولع فحمه وغطيها تانى تاخد طعم وريحه الشوى وبالف هنا وشفا
مديرة مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon