صنيه بطاطس بالدجاج
مقدمه من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير عشر دقايق
وقت الطهى نصف ساعه
المقادير
فرخه مقطعه
زبادى
ملح وفلفل
وكمون وبابريكا وكزبرة
وبصل بودر وتوم بودر
وزعتر ودبس رمان
وخل وليمون
وبطاطس مكعبات
وطماطم وفلفل رومى اخضر وبصل كله شرايح
الطريقه
نغسل الفراخ جيدا بالخل والليمون والملح
واتبلها بالزبادى والتوابل واشيل شويه منها احطهم على الوش
واجيب صنيه ارص فيها الفراخ بعد التتبيله واضيف باقى المكونات واضيف باقى الصوص عليهم واغطيها بفويل لمده نصف ساعه واشيل الفويل عشان الفرتخ تتحمر وولع فحمه وغطيها تانى تاخد طعم وريحه الشوى وبالف هنا وشفا
مديرة مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
مقدمه من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير عشر دقايق
وقت الطهى نصف ساعه
المقادير
فرخه مقطعه
زبادى
ملح وفلفل
وكمون وبابريكا وكزبرة
وبصل بودر وتوم بودر
وزعتر ودبس رمان
وخل وليمون
وبطاطس مكعبات
وطماطم وفلفل رومى اخضر وبصل كله شرايح
الطريقه
نغسل الفراخ جيدا بالخل والليمون والملح
واتبلها بالزبادى والتوابل واشيل شويه منها احطهم على الوش
واجيب صنيه ارص فيها الفراخ بعد التتبيله واضيف باقى المكونات واضيف باقى الصوص عليهم واغطيها بفويل لمده نصف ساعه واشيل الفويل عشان الفرتخ تتحمر وولع فحمه وغطيها تانى تاخد طعم وريحه الشوى وبالف هنا وشفا
مديرة مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon