اسم الوصفة مينى كاب كيك بالخضار
مقدمة من ناهد هشام
مدة التحضير20 دقيقة
مدة الطهى 15دقيقة
المقادير
2 كوب دقيق
2 ملعقة كبيرة زيت
رشة ملح
رشة سكر
ملعقة صغيرة خميرة فورية
ماء دافئ للعجن
للصلصة
صلصة طماطم
زيت
زعتر
ثوم مفروم
للحشوة
زيتون
فلفل رومى الوان
جبنة موتزاريلا
الطريقة
نخلط الدقيق مع السكر والملح والخميرة ونضيف عليه الزيت ونقلبه جيدا لحد ما يتشربه تماما ونضيف الماء الدافئ بالتدريج لحد ما نحصل على عجينة طرية ومتماسكة ونغطيها ونسيبها فى مكان دافئ لحد ما حجمها يتضاعف
لتحضير الصلصة /
هنقلب الصلصة مع الزيت والزعتر والثوم المفروم والملح والفلفل الاسود
لتحضير الحشوة
بنجيب العجينة بعد ما تخمر ونفردها ونقطعها دوائر ونحطها فى قوالب الكاب كيك ونملا الحواف بالعجينة وندهنها بالصلصة ونحط جواها الحشوة ونرش على الوش الجبنة الموتزاريلا وندخلها الفرن على درجة حرارة 200 لمدة 10 دقائق الى تمام النضج وتقدم بالهنا والشفا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدمة من ناهد هشام
مدة التحضير20 دقيقة
مدة الطهى 15دقيقة
المقادير
2 كوب دقيق
2 ملعقة كبيرة زيت
رشة ملح
رشة سكر
ملعقة صغيرة خميرة فورية
ماء دافئ للعجن
للصلصة
صلصة طماطم
زيت
زعتر
ثوم مفروم
للحشوة
زيتون
فلفل رومى الوان
جبنة موتزاريلا
الطريقة
نخلط الدقيق مع السكر والملح والخميرة ونضيف عليه الزيت ونقلبه جيدا لحد ما يتشربه تماما ونضيف الماء الدافئ بالتدريج لحد ما نحصل على عجينة طرية ومتماسكة ونغطيها ونسيبها فى مكان دافئ لحد ما حجمها يتضاعف
لتحضير الصلصة /
هنقلب الصلصة مع الزيت والزعتر والثوم المفروم والملح والفلفل الاسود
لتحضير الحشوة
بنجيب العجينة بعد ما تخمر ونفردها ونقطعها دوائر ونحطها فى قوالب الكاب كيك ونملا الحواف بالعجينة وندهنها بالصلصة ونحط جواها الحشوة ونرش على الوش الجبنة الموتزاريلا وندخلها الفرن على درجة حرارة 200 لمدة 10 دقائق الى تمام النضج وتقدم بالهنا والشفا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon