الخميس، 19 أكتوبر 2017

شوربة السى فوود مقدمه من الشيف ايه رجب

اسم الوصفه:شوربة سي فود
سهله وسريعه 😊
مقدمه من: الشيف أيه رجب
مدة التحضير:10 دقايق
مدة الطهي: 15 دقيقه

المقادير:
سمك فيليه مقطع مكعبات
جمبري وسط
سبيط
جندوفلي
كابوريا
دقيق
لبن او كريمه
سمن او زيت
ماء للسلق
بصله
ملح وكمون وفلفل

طريقة التحضير :
تفرم البصله صغيره فرم ناعم جدا تشوح في معلقة سمن حتي تذبل نضيف المكونات بعد غسلها جيدا (عدا السمك الفيليه نضيفه في اخر مرحله لغليان الشوربه )
نضيف الماء المغلي والبهارات وتغلي الشوربة لمدة عشر دقايق
في اناء اخر نضع القليل من السمن مع الدقيق( حسب الكميه لكل طبق شوربه كبير معلقتين دقيق) ويقلب مع السمن ولا يترك حتي يتغير لونه ثم نضيف الشوربه بعد تصفيتها ونضيف اللبن او الكريمه (حسب الرغبه) وتقلب جيدا ثم نضيق البحريات وتغلي غلوه وتقدم ساخنه مع اضافة عصير الليمون والبقدونس قبل التقديم .
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon