رقاق باللحمه علي البوتجاز
اسم الوصفه : رقاق باللحمه المفرومه علي البوتجاز
مقدم من الشيف: أيه رجب
مدة التحضير :30 دقيقه
مدة الطهي :15 دقيقه
المقادير:
10 رقائق من الرقاق الناشف (والعدد حسب الرغبه)
لحم عصاج للحشو
4 اكواب شربه سخنه
كوب من الزبده
الطريقه :
نحضر صينيه بحجم رقائق الرقاق ثم نضع نصف كمية الزبده ونرص بالترتيب نصف كميه الرقاق ثم نضع اللحم العضاج ونضع النصف الاخر من الرقاق وترفع علي النار حتي تأخد اللون الذهبي من الاسفل بالزبده ثم ترفع من علي النار وتقلب علي الوجه الاخر ونضع المتبقي من الزبده ونضع الرقاق علي الوجه الاخر كي يأخد لون النضج الذهبي .وبالهنا والشفا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
اسم الوصفه : رقاق باللحمه المفرومه علي البوتجاز
مقدم من الشيف: أيه رجب
مدة التحضير :30 دقيقه
مدة الطهي :15 دقيقه
المقادير:
10 رقائق من الرقاق الناشف (والعدد حسب الرغبه)
لحم عصاج للحشو
4 اكواب شربه سخنه
كوب من الزبده
الطريقه :
نحضر صينيه بحجم رقائق الرقاق ثم نضع نصف كمية الزبده ونرص بالترتيب نصف كميه الرقاق ثم نضع اللحم العضاج ونضع النصف الاخر من الرقاق وترفع علي النار حتي تأخد اللون الذهبي من الاسفل بالزبده ثم ترفع من علي النار وتقلب علي الوجه الاخر ونضع المتبقي من الزبده ونضع الرقاق علي الوجه الاخر كي يأخد لون النضج الذهبي .وبالهنا والشفا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon