بطاطس ودجز
مقدمه من : الشيف هند ابو السعود
مده التحضير : ٢٠ دقيقه
مده الطهي : ٦٠ دقيقه
المقادير عدد ٣ بطاطس
بصله وسط
٣ فصوص ثوم
ملعقه زعتر
ملعقه ملح
ملعقه فلفل اسود صغيره
ملعقه كمون
ملعقه بايريكا
ملعقه كاري
ملعقه خل
بقدونس وشبت للتزيين
ملعقه زيت ذره او زيتون
الطريقه
بقشر البطاطس واغسلها واقطعها اصابع سميكه وانقعها ف الميه ومعلقه خل لمده ١٠ دقايق وبعدين اغسلها كويس
واقطع البصله والثوم قطع صغيره جدا وف كبه البصل او قطاعه البصل او الخلاط اخلط البصل والثوم ع جميع المكونات المذكوره ماعدا البابريكا وبعد خلطهم جيدا مع بعض نحضر صينه وعليها ورقه زبده وارس البطاطس المقطعه فيها وادهنها بالخليط وتدخل الفرن ع درجه ٢٠٠ لمده ساعه واطلعها من الفرن ع طبق التقديم عليها البابريكا وازينها بالبقدونس مع الشبت بالف صحه وهنا
مديره مجله فلفل شطا الشيف / بوسي السيد
مقدمه من : الشيف هند ابو السعود
مده التحضير : ٢٠ دقيقه
مده الطهي : ٦٠ دقيقه
المقادير عدد ٣ بطاطس
بصله وسط
٣ فصوص ثوم
ملعقه زعتر
ملعقه ملح
ملعقه فلفل اسود صغيره
ملعقه كمون
ملعقه بايريكا
ملعقه كاري
ملعقه خل
بقدونس وشبت للتزيين
ملعقه زيت ذره او زيتون
الطريقه
بقشر البطاطس واغسلها واقطعها اصابع سميكه وانقعها ف الميه ومعلقه خل لمده ١٠ دقايق وبعدين اغسلها كويس
واقطع البصله والثوم قطع صغيره جدا وف كبه البصل او قطاعه البصل او الخلاط اخلط البصل والثوم ع جميع المكونات المذكوره ماعدا البابريكا وبعد خلطهم جيدا مع بعض نحضر صينه وعليها ورقه زبده وارس البطاطس المقطعه فيها وادهنها بالخليط وتدخل الفرن ع درجه ٢٠٠ لمده ساعه واطلعها من الفرن ع طبق التقديم عليها البابريكا وازينها بالبقدونس مع الشبت بالف صحه وهنا
مديره مجله فلفل شطا الشيف / بوسي السيد
EmoticonEmoticon