الاثنين، 23 يناير 2017

كفتة البرغل بتتبيله رهيييبه مقدمه من الشيف ناهد هشام

كتب بوسى السيد
كفتة البرغل
مقدمة من مطبخ الشيف  ناهد هشام
مدة التحضير : 30 دقيقة 
مدة الطهي : 20 دقيقة
المقادير :
نصف كيلو لحمة مفرومة 
بصلة كبيرة مفرومة ناعم 
2 فص ثوم مفروم 
نصف كوب برغل منقوع ومصفي جيدا 
ملح

فلفل اسود 
ملعقة كمون 
ملعقة بهار لحم 
طماطم وجرجير للتزيين
طريقة التحضير :
اولا نقوم بنقع البرغل في ماء قبل الطهي بيوم او لمدة ساعتين ثم يصفي من الماء جيدا 
ثم نقوم بخلط كل المكونات معا في محضر الطعام او بيدك جيدا .
- نشكل الكفتة علي اسياخ ونضعها في صينية مدهونة بالسمن ونضعها بالفرن المحمي مسبقا علي درجة حرارة متوسطة للشوي حتي تمام النضج .
ونقدمها مع السلطة والخبز والبطاطس المحمرة

مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon