الثلاثاء، 3 يناير 2017

سالمون جريل بصوص البروسكاتا مقدم من الشيف كريم جابر

كتب بوسى السيد
سالمون جريل بصوص البروسكاتا.
مده التحضير : 10 دقايق.
مدة الطهى : 10 دقايق.
المكونات :
سمك سالمون 250 جرام 
الصوص : 
طماطم شيرى 
زيت زيتون 
ليمون عصير 
ثوم مفروم
ملح وفلفل
خضار مشوى وارز للتقديم.
طريقة العمل: 
يتم تتبيل السالمون بمارنيه عبارة عن زيت زيتون وثوم مفروم وكابرى وخل ليمون وملح وفلفل.
بعدها يتم شواء السالمون على جريل.ويتم عمل صوص بطماطم البروسكاتا وهى عبارة عن طماطم شيرى وريحان وكابرى وزيت زيتون ويوضع على السالمون ويدخل الفرن لمدة خمس دقائق ﻻكسابه الطعم المدخن ويقدم مع خضار مشوى وريزتو بالليمون
ادراة مجلة فلفل شطة شيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon