اسم الصنف فراخ باالتتبيله الترياكى
مقدم من رانيا الفار
مده التحضير ربع ساعه
مده الطهى 45 دقيقه
المقادير
- ملعقه سمسم
- ملعقة كبيرة نشا
- ربع كوب صويا صوص
- نصف كوب ماء
- 4 ملعقة كبيرة عسل ابيض
- فص ثوم مفروم
- ملعقة كبيرة جنزبيل
- ملعقة كبيرة خل ابيض
الخطوات :
تخلط كل المكونات مع بعض جيدا حتى تتجانس تماما ونتركها فى التتبيله حوالى ساعتين
- ترفع الدجاج من التتبيلة و تشوى على الشواية من الجانبين حتى تكتسب اللون
- يمكن ان ترفع فى اكياس حرارية مع باقى التتبيلة ونوضعها فى صينية و يدخل الفرن حتى يكتمل النضج
- تقدم ساخنه بالهنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدم من رانيا الفار
مده التحضير ربع ساعه
مده الطهى 45 دقيقه
المقادير
- ملعقه سمسم
- ملعقة كبيرة نشا
- ربع كوب صويا صوص
- نصف كوب ماء
- 4 ملعقة كبيرة عسل ابيض
- فص ثوم مفروم
- ملعقة كبيرة جنزبيل
- ملعقة كبيرة خل ابيض
الخطوات :
تخلط كل المكونات مع بعض جيدا حتى تتجانس تماما ونتركها فى التتبيله حوالى ساعتين
- ترفع الدجاج من التتبيلة و تشوى على الشواية من الجانبين حتى تكتسب اللون
- يمكن ان ترفع فى اكياس حرارية مع باقى التتبيلة ونوضعها فى صينية و يدخل الفرن حتى يكتمل النضج
- تقدم ساخنه بالهنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon