احلي طبق بليله 😍:
مقدم من شيماء زهران
ربع كيلو بليله اغسلها واحطها فحله وعليها مياه مغليه واديها غلوه واطفي النار واغطيها واسبها منقوعه ٦ ساعات او ليله كامله
بعد ال ٦ساعات نغير المياه
ونحط مياه جديده ونرجع نسلقها علي النار هااااااااديه خالص لحد اما ميتها تقل خالص وتلاقي الحبايه فتحت ونفشت خالص
ننزل علي البليله بكيلو لبن #بخيره حلو اوي فالحلويات بجد
و٣ معالق كبار مليانين بودره كريم شانتيه
ونص كوب سكر او اكتر حسب الرغبه
وناخلي البليله تاخد غلوهمع اللبن ونهدي النارونسبها تاخد وتدي معاه ٥ دقايق
وبعدين بديها فالاخر معلقه صغيره فانيلا سايله بتخلي البليله ريحتها روووعه
او رشة فانيلا باودرصغننه ونقفل
نحطها فاطباق
وبنكون ضاربين كريم شانتيه علي جنب
وبناخد علي كل طبق معلقتين كبار كريم شانتيه علي الوش
واي مكسرات محمصه عندك وزبيب وجوز هند
ورشة قرفه صغننه بتبقي تحففه مع البليله
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدم من شيماء زهران
ربع كيلو بليله اغسلها واحطها فحله وعليها مياه مغليه واديها غلوه واطفي النار واغطيها واسبها منقوعه ٦ ساعات او ليله كامله
بعد ال ٦ساعات نغير المياه
ونحط مياه جديده ونرجع نسلقها علي النار هااااااااديه خالص لحد اما ميتها تقل خالص وتلاقي الحبايه فتحت ونفشت خالص
ننزل علي البليله بكيلو لبن #بخيره حلو اوي فالحلويات بجد
و٣ معالق كبار مليانين بودره كريم شانتيه
ونص كوب سكر او اكتر حسب الرغبه
وناخلي البليله تاخد غلوهمع اللبن ونهدي النارونسبها تاخد وتدي معاه ٥ دقايق
وبعدين بديها فالاخر معلقه صغيره فانيلا سايله بتخلي البليله ريحتها روووعه
او رشة فانيلا باودرصغننه ونقفل
نحطها فاطباق
وبنكون ضاربين كريم شانتيه علي جنب
وبناخد علي كل طبق معلقتين كبار كريم شانتيه علي الوش
واي مكسرات محمصه عندك وزبيب وجوز هند
ورشة قرفه صغننه بتبقي تحففه مع البليله
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon