الخميس، 23 نوفمبر 2017

الفوليه المحببه للجميع مقدمه من الشيف ساميه سعد

الفوليه
مقدمه من الشيف ساميه سعد
مده التحضر ١٠دقايق
مده الطهى ١٥ دقيقه
اهم حاجه هي سهله جدا لازم نشتعل علي طول وهي ساحنه
المكونات
نصف كيلو سوداني او اى نوع مكسرات
كوب سكر
نصف كوب ماء
ملعقه ماءورد
معلقتين كبار عسل جلوكوز
الطريقة
في اناء على   نار توضع كوب سكر مع الماء وماء الورد بعد الغليان توضع الجلوكوز تغلي  لمدة خمس عشرة٠ دقيقه  نأخذ  نقطه وشوفي بتكسر في الايد كده تمام لو لسه نغلي تأتي
تطفي النار بسرعه توضع  السمسم   متحمص وساخن او اي نوع من المكسرات  ويقلب بمعلق وتوضع في صنيه مدهونه زيت وتفردها بانشابه وتقطع وتترك تبرد
والف هنا
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon